Oefenavonden

Sacred Space

Een sacred space is een plek vrij van doen, doel of moeten. Er hoeft zich niets te ontwikkelen, te veranderen of te openen en er hoeft nergens ‘doorheen gebroken’ te worden. In die zin is het de ideale speeltuin. Een plek waar je helemaal kunt samenvallen met jezelf, op onderzoek uit kunt gaan in jezelf en ruimte kunt maken om te ervaren wat je simpelweg ervaart.

In deze heilige ruimte zijn trainers aanwezig om elementen aan te bieden waarin jij jezelf kunt ervaren: muziek, geluid, beweging, aanraking, een bal, verf etc, etc. Door alle conventies los te laten en vanuit vrijheid te relateren aan wat je aangeboden wordt heb je de mogelijkheid jezelf beter te leren kennen.

De trainers staan ook borg voor een veilige en respectvolle omgeving, zodat het ook mogelijk wordt de ruimte net buiten je comfort zone te ontdekken, als je dat wilt.

Alhoewel Sacred Space een initiatief is van KERN, heb ik ook trainers uitgenodigd vanuit het Vijfde Huis. In de evenementen op Facebook zal duidelijk vermeld worden wie de Sacred Space avond begeleiden en wat evt. werkvormen zullen zijn.

Het Vijfde Huis is een plek waar verschillende trainingen en workshops kunnen worden gevolgd op het gebied van bewustzijnsverruiming en persoonlijke ontwikkeling. Het zijn trainingen waar je dingen ontdekt over jezelf en je relatie met anderen en de wereld om je heen. Deze ontdekkingen stellen je in staat je op een andere manier te gaan verhouden tot jezelf, anderen en de wereld. Maar eenmaal terug in het stramien van alle dag is dat, door gewoontevorming, soms knap lastig.

Sacred Space biedt je de mogelijkheid om je helemaal te verbinden met deze nieuwe manier van verhouden, daarmee te experimenteren en er ervaring mee op te doen.

Voor wie is Sacred Space:

Voor iedereen die uit zijn hoofd wil.
Voor iedereen die ruimte wil creëren voor nieuwe ervaringen.
Voor iedereen die een veilige plek zoekt om even helemaal zichzelf te mogen zijn.
Voor iedereen die zich volledig wil ontspannen en even vakantie wil van willen, doen en moeten.
Voor iedereen die ruimte wil maken om zich helemaal te verbinden met zichzelf zonder te hoeven denken aan wat de rest van de wereld daarvan vind.
Voor iedereen die wil experimenteren met nieuw gedrag ten aanzien van zichzelf, de ander en de wereld om zich heen.

Sacred Space 1

Wat/wie:

Sacred Space begeleid door ervaren en gediplomeerde trainers (zie Facebook event!)

Inclusief ontvangst met water en thee.

Wanneer:

De training zal eens in de twee maanden worden gegeven, meestal op de laatste vrijdag van de maand, van 20.30 – 22.30 uur.

Waar:

Het Vijfde huis
Nieuwe Gouwe Westzijde 2
2802 AN Gouda

Hoe:

Meld je aan via: kernkrachtnu@gmail.com of 06-40713683 bij Eline van Rijn

Draag bij door een financiële vergoeding van € 15,-

Trek makkelijke kleding aan en wees op tijd.

The Great Gift

Voor mensen die hun relatie willen verdiepen en oude patronen op willen schudden. Deze training voor koppels wordt twee maal per jaar gegeven. Binnenkort volgt meer informatie hierover.