KERN Trainingen

Introductietraining ‘Contact en instemming’ – werken met het Wheel of Consent

Contact, we hebben het dagelijks. Intens of oppervlakkig. We genieten ervan, verlangen er naar én worstelen er mee. Het lijkt zo vanzelfsprekend en toch is dat het allerminst.

In deze training maak je kennis met alle facetten die bij contact een rol spelen. Je doet dit door letterlijk in het Wheel of Consent* te stappen en te spelen met dynamieken die binnen contact een rol spelen. Je doet dit met actuele situaties uit je eigen leven. Zo ontdek je hoe jij om gaat met geven, nemen, ontvangen, toestaan en het stellen van grenzen of het inbouwen van veiligheid voor jezelf.

Door het creëren van bewustzijn in je eigen omgang met anderen wordt het mogelijk om keuzes te maken die beter bij je passen en invloed uit te oefenen in contacten die voor jou belangrijk zijn. Hiermee creëer je een basis voor authentiek, veilig en oprecht contact.

De cursus vindt plaats binnen een warme, respectvolle en humorvolle sfeer.

Deze training wordt om de maand gegeven op de 4e vrijdagavond van 18.30 – 20.30 uur

Locatie: Nieuwe Gouwe Westzijde 2, 2802 AN Gouda

Kosten: € 25,- p.p.

Trainer: Eline van Rijn

Informatie: 06-40713683 / kernkrachtnu@gmail.com

* Voor mensen die al bekend zijn met het Wheel of Consent, of die na deze introductietraining meer verdieping zoeken is er de gelegenheid deel te nemen aan ‘Patronen in Contact’ – een deep dive in de assen van het Wheel of Consent, of zich aan te melden voor particuliere sessies psychosomatische fysiotherapie.

Introductietraining 'Contact en instemming' - werken met het Wheel of Consent

‘Patronen in contact’ – een deep dive in de assen van het Wheel of Consent

Je bent een bewust levend mens en zo ga je ook met de contacten in je leven om. Je geniet ervan, kijkt ernaar uit en zorgt er voor, én toch schiet je af en toe in ‘je favoriete rot gevoel’. Het kan zijn dat je je leeggezogen voelt, geïrriteerd, beroofd, gebruikt, verdrietig, onveilig of eenzaam, plak er maar een label op. Waar het op neer komt is dat je je grenzen niet goed hebt gevoeld en/of bewaakt. Je bent uit contact gegaan met jezelf en daardoor ook met de ander. Het is een gevoel dat je goed kent, je wilt er niet zijn en toch zit je er met regelmaat.

In deze training gaan we op zoek naar dit ‘favoriete rot gevoel’. Waar hoort het thuis in het Wheel of Consent?  Wat doe je of doe je niet, zodat je daar elke keer weer terecht komt? Wat kost het je? En vooral hoe kom je er weer uit? Dit is een deep dive in je misère, maar ook in je potentieel.

Met warmte, humor en speelsheid openen we een dieper bewustzijn in je oudste patronen én boren we je onbegrensde potentieel aan om in contact met jezelf aanwezig te zijn bij de ander en zo jezelf te kunnen delen en de ander te kunnen ontvangen, zonder jezelf te verliezen of te kort te doen.

Deze training wordt om de maand gegeven op de 4e vrijdagavond van 18.30-22.30

Locatie: Nieuwe Gouwe Westzijde 2, 2802 AN Gouda

Kosten: € 50,- p.p.

Trainer: Eline van Rijn

Informatie: 06-40713683 / kernkrachtnu@gmail.com

Voor mensen die behoefte hebben om te oefenen met de aangeboden stof of nieuw gedrag aan willen leren is er eens in de twee maanden een ‘Sacred Space’ avond op de 4e vrijdag van de maand van 20.30 – 22.30 uur.

Voor mensen die na deze training behoefte hebben aan therapeutische begeleiding is er de gelegenheid zich aan te melden voor particuliere sessies psychosomatische fysiotherapie.

Mensen die hun relatie willen verdiepen en oude patronen op willen schudden kunnen zich aanmelden voor ‘The Great Gift’. Deze training voor koppels wordt twee maal per jaar gegeven.

‘Patronen in contact’ – een deep dive in de assen van het Wheel of Consent