KERN Trainingen

'Het spel der Tronen', een inleiding in het Wheel of Consent

Contact, we hebben het dagelijks. We genieten er van, verlangen er naar en worstelen er mee. Contact kan ons brengen bij onze diepste vreugde en onze grootste wanhoop. Meestal gaan we er vanuit dat het vanzelf gaat, het klikt of het klikt niet… Maar wat nou als je veel meer invloed uit kan oefenen op contact dan je denkt? Wat nou als je meer flow, meer energie en meer plezier kunt brengen in het contact met de mensen om je heen?

Het spel der tronen is voor iedereen die inzicht wil krijgen in de patronen die hij/zij onbewust hanteert in contact met anderen. Door met elkaar in een levend ‘Wheel of Consent’ te stappen zal je praktisch kennismaken met alle facetten die bij contact een rol spelen. We gaan experimenteren met afstand en nabijheid, geven, nemen, ontvangen, en toestaan én nog veel meer.

Je zal ontdekken dat je soms wel, maar vaker niet op je troon zit. En wie niet op zijn troon zit geeft zijn macht weg en vaak ook zijn kracht. Binnen deze training ga je ontdekken wat maakt dat je van je troon af kukelt en hoe je er weer op komt te zitten.

Deze twee uur durende workshop zal gegeven worden in een speelse en luchtige sfeer waar vaak de humor opgezocht zal worden onder leiding van psychosomatisch fysiotherapeut en bodyworker Eline van Rijn.

Wat het je op zal leveren is meer zelfkennis, een beter grensgevoel, een beter vermogen tot zelfzorg en meer plezier in je relaties. In de dagelijkse realiteit is het geleerde goed toepasbaar en omdat te ondersteunen krijgt je een leuk spel mee voor thuis.

De training wordt op verschillende locaties gegeven. Voor actuele data en meer informatie klik op onderstaande button.
Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 06-40713683 / kernkrachtnu@gmail.com

* Voor mensen die al bekend zijn met het Wheel of Consent, of die na deze introductietraining meer verdieping zoeken is er de gelegenheid deel te nemen aan ‘Ridders van de veste’ – een deep dive in de assen van het Wheel of Consent, of zich aan te melden voor particuliere sessies psychosomatische fysiotherapie.

Introductietraining 'Contact en instemming' - werken met het Wheel of Consent

'Ridders van de Veste', een deep dive in de assen van het Wheel of Consent

Deze training gaat over diep ingesleten patronen in contact en is voor iedereen die verlangt naar een dieper inzicht en meer vrijheid in zijn persoonlijke relatie tot contact via de assen van het Wheel of Consent.

In ‘Het spel der Tronen’ of een andere training heb je reeds praktisch kennis gemaakt met de meest voor de hand liggende aspecten in contact en heb je ook al een idee gekregen wat je favoriete kwadrant is en waar de meeste valkuilen liggen (als wat hier staat niet duidelijk voor je is, verwijs ik naar de training ‘Het spel der Tronen’, twijfel je neem dan contact op).

In deze training gaan we op speelse wijze in op steeds weer terugkerende relatiepatronen waar je tegen aan loopt. Het zal een mix worden van diverse aspecten waaronder systeemwerk en ‘voice dialog’. De diepte zal niet geschuwd worden. Dit is voor mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een compassievolle, effectieve en humorvolle manier om te transformeren.

Ieder stelt een persoonlijk wiel samen, waardoor inzichtelijk wordt waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt. Ieder zal leren dat er meerdere vesten zijn en dat elke veste zijn eigen taal en verdediging kent. Bovendien heeft elke veste een schaduwrijk, waar hele andere regels gelden. Het zogenaamde schaduw Wiel.

Hiermee neemt het bewustzijn rondom je patronen toe, waardoor vrijheid ontstaat om keuzes te maken. Deze keuzes kunnen in de training direct in de praktijk gebracht worden, waardoor je direct het resultaat kunt toetsen en mogelijk dingen bij kan stellen.

In de vier uur die deze training duurt, raken we de diepte aan en creëren we toepasbare mogelijkheden voor verandering. Voor wie graag steun wil in het verdere veranderingsproces zal in het jaar 2020 een doorlopende jaartraining starten omtrent de thema’s ‘veilig ik en grenzen in verbinding’.

De training wordt op verschillende locaties gegeven. Voor actuele data en meer informatie klik op onderstaande button.
Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 06-40713683 / kernkrachtnu@gmail.com