Over Eline

Eline werkt reeds 18 jaar als therapeut en heeft een fascinatie ontwikkeld voor de geweldige intelligentie van ons lichaam én onze grote inspanning om die vooral te negeren.
Haar trainerschap kenmerkt zich door een krachtige acceptatie van dat wat is. Met haar helderheid, humor en  liefdevol begrip voor ons aller onvermogen, creëert zij een brug tussen de mens die wij willen zijn en de mens die wij zijn.

“Ik kan intens gelukkig worden van leven, een school vissen in de sloot, een madeliefje langs de weg of een mooi geïntegreerde ademhaling. De schoonheid, perfectie en intelligentie van leven raakt mij altijd diep. Er gaat iets vertrouwenwekkends van uit en vervult mij met plezier, verwondering en eerbied.

Het menselijk lichaam is iets prachtigs en mijn ervaring is dat bij klachten, het maar heel zelden het lichaam is dat dwars ligt. Meestal is het de gebruiker die voor de problemen zorgt, al is het onbewust. Ik vind het een feestje om samen met iemand op zoek te gaan naar het “verloren” lichaam, en de verborgen lichamelijke intelligentie weer te leren volgen.
Het is schitterend om te zien hoe iemand stap voor stap weer samen valt met zijn of haar lichaam. Die blik van verbazing als blijkt dat dat vervelende lijf opeens weer een bron van ontdekking en plezier wordt, onbetaalbaar!”

Eline van Rijn
Sluit Menu