KERN Trainingen

'Het spel der Tronen', een inleiding in het Wheel of Consent

Contact, we hebben het dagelijks. We genieten er van, verlangen er naar en worstelen er mee. Contact kan ons brengen bij onze diepste vreugde en onze grootste wanhoop. Meestal gaan we er vanuit dat het vanzelf gaat, het klikt of het klikt niet… Maar wat nou als je veel meer invloed uit kan oefenen op contact dan je denkt? Wat nou als je meer flow, meer energie en meer plezier kunt brengen in het contact met de mensen om je heen?

Het spel der tronen is voor iedereen die inzicht wil krijgen in de patronen die hij/zij onbewust hanteert in contact met anderen. Door met elkaar in een levend ‘Wheel of Consent’ te stappen zal je praktisch kennismaken met alle facetten die bij contact een rol spelen. We gaan experimenteren met afstand en nabijheid, geven, nemen, ontvangen, en toestaan én nog veel meer.

KERN Evenement 'Het spel der Tronen'

Je zal ontdekken dat je soms wel, maar vaker niet op je troon zit. En wie niet op zijn troon zit geeft zijn macht weg en vaak ook zijn kracht. Binnen deze training ga je ontdekken wat maakt dat je van je troon af kukelt en hoe je er weer op komt te zitten.

Deze twee uur durende workshop zal gegeven worden in een speelse en luchtige sfeer waar vaak de humor opgezocht zal worden onder leiding van psychosomatisch fysiotherapeut en bodyworker Eline van Rijn.

Wat het je op zal leveren is meer zelfkennis, een beter grensgevoel, een beter vermogen tot zelfzorg en meer plezier in je relaties. In de dagelijkse realiteit is het geleerde goed toepasbaar en omdat te ondersteunen krijgt je een leuk spel mee voor thuis.

De training wordt op verschillende locaties gegeven. Voor actuele data en meer informatie klik op onderstaande button.
Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 06 – 40713683 / kernkrachtnu@gmail.com

* Voor mensen die al bekend zijn met het Wheel of Consent of die na deze introductietraining meer verdieping zoeken, is er de gelegenheid deel te nemen aan ‘Ridders van de Veste’ – een deep dive in de assen van het Wheel of Consent, of zich aan te melden voor particuliere sessies psychosomatische fysiotherapie.

'Ridders van de Veste', een deep dive in de assen van het Wheel of Consent

Deze training gaat over diep ingesleten patronen in contact en is voor iedereen die verlangt naar een dieper inzicht en meer vrijheid in zijn persoonlijke relatie tot contact via de assen van het Wheel of Consent.

In ‘Het spel der Tronen’ of een andere training heb je reeds praktisch kennis gemaakt met de meest voor de hand liggende aspecten in contact en heb je ook al een idee gekregen wat je favoriete kwadrant is en waar de meeste valkuilen liggen (als wat hier staat niet duidelijk voor je is, verwijs ik naar de training ‘Het spel der Tronen’, twijfel je neem dan contact op).

In deze training gaan we op speelse wijze in op steeds weer terugkerende relatiepatronen waar je tegen aan loopt. Het zal een mix worden van diverse aspecten waaronder systeemwerk en ‘voice dialog’. De diepte zal niet geschuwd worden. Dit is voor mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een compassievolle, effectieve en humorvolle manier om te transformeren.

KERN Evenement 'Ridders van de Veste'

Ieder stelt een persoonlijk wiel samen, waardoor inzichtelijk wordt waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt. Ieder zal leren dat er meerdere vesten zijn en dat elke veste zijn eigen taal en verdediging kent. Bovendien heeft elke veste een schaduwrijk, waar hele andere regels gelden. Het zogenaamde schaduw Wiel.

Hiermee neemt het bewustzijn rondom je patronen toe, waardoor vrijheid ontstaat om keuzes te maken. Deze keuzes kunnen in de training direct in de praktijk gebracht worden, waardoor je direct het resultaat kunt toetsen en mogelijk dingen bij kan stellen.

In de vier uur die deze training duurt, raken we de diepte aan en creëren we toepasbare mogelijkheden voor verandering. Voor wie graag steun wil in het verdere veranderingsproces zal in het jaar 2020 een doorlopende jaartraining starten omtrent de thema’s ‘veilig ik en grenzen in verbinding’.

De training wordt op verschillende locaties gegeven. Voor actuele data en meer informatie klik op onderstaande button.
Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 06 – 40713683 / kernkrachtnu@gmail.com

'Koning van het Rijk', doorlopende jaartraining grensbewustzijn

Stel je voor dat je vanuit het stille wijze stuk in jezelf kunt zien wat er in je leeft en wat er nodig is voor harmonie, rust en tevredenheid.

Hoe zou je dan in het leven staan? Wat zou dat doen met jou, de mensen en de wereld om je heen?

In deze doorlopende jaartraining, die een vervolg is op het ‘Spel der tronen’ en ‘Ridders van de Veste’, ga je, op basis van je dagelijks leven, de confrontatie aan met die aspecten in jezelf die je tot onderdaan maken van je conditioneringen, angsten en omgeving.

Vanuit dat bewustzijn leer je voelen wat je nodig hebt en wat je aan kunt spreken in jezelf, om als koning te rusten in je eigen rijk. Van daar uit kun je namelijk vrije keuzes maken die jou essentie vertegenwoordigen en bijdragen aan een werkelijkheid die meer en meer bij je past.

 

 

Met behulp van concept denken, ‘neurological maping’, systeemtraining, ‘Wheel of Consent’, lichaamswerk en ‘voice dialog’, zul je in toenemende mate landen in je eigen essentie waardoor een realiteit zichtbaar wordt die je eerder niet voor mogelijk hield. Verandering is geen doel, maar zal wel het gevolg zijn van de thuiskomst in jezelf.

Je leert:

 • waar je valkuilen liggen.
 • hoe je vrijheid ontwikkeld.
 • hoe je dit in de wereld neerzet.
 • hoe je omgeving en dat wat zij in je losmaakt, als spiegel kan dienen.
 • hoe je je kunt verbinden met je eigen lichaam en wezenlijkheid.

Je ontwikkelt:

 • grensbewustzijn
 • kracht
 • zelfzorg
 • (zelf)liefde
 • energie
 • compassie

In 8 avonden met verschillende thema’s, kijk je elke keer door een andere bril naar je eigen gedrag en de wereld waar je je in bevind.

Onder leiding van Eline van Rijn, psychosomatische fysiotherapeut en trainer bij KERN, staat je een gegronde, warme en humorvolle spiritualiteit te wachten, die ingebed is in professionele en wetenschappelijke kennis. Zij zal ruimte creëren om volledig aanwezig te zijn met alles wat is, waardoor ze de mogelijkheid biedt om samen te vallen met jezelf en vanuit je eigen wijsheid en kracht de verbinding met je omgeving aan te gaan.

Praktische ervaring met het ‘Wheel of Consent’ is nodig alvorens in te kunnen stromen in deze jaargroep. Deze trainingen worden meerdere keren per jaar gegeven bij Djoj ( ‘Het spel der Tronen’ ), maar mogen ook elders gevolgd worden.

De jaartraining wordt vooralsnog uitsluitend bij Djoj gegeven. Voor actuele data en meer informatie klik op onderstaande button.
Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 06 – 40713683 / kernkrachtnu@gmail.com

Sluit Menu