Visie

 • Jij hebt het antwoord op je al je vragen en problemen.
 • Om te weten wat je vragen en problemen zijn moet je aanwezig zijn in jezelf, en voelen wat er te voelen valt. Bij KERN noemen we dat thuiskomen.
 • Als je thuis bent bij jezelf en voelt wat er te voelen valt, komen de antwoorden vanzelf.
 • Je lichaam weet wat je hoofd niet weet.
  Je lichaam gebruikt geen truken, het is heel primair, het voelt wat het voelt en het beweegt zoals beweegt, daarmee is het lichaam een heel zuivere informatiebron.
  Je hoofd weet heel veel, maar ondanks dat is al dat weten en begrijpen zelden de oplossing of het antwoord op waar je mee worstelt. Dat komt omdat je hoofd een eigen wensenlijstje heeft, en het hoofd is een meester in het voor de gek houden van jezelf.
 • De taal van het lichaam staat centraal.
  Door nauwkeurig te luisteren naar je lichaam leer je jezelf op een andere manier kennen, verzorgen en ondersteunen. Waardoor je krachtiger in je lijf gaat wonen en steviger in het leven staat. Moeheid, blessures en overbelastingsklachten behoren dan tot het verleden.

“Er leren geen twee mensen op dezelfde manier en geen twee mensen hebben hetzelfde te leren. De kunst is om de ingang én de les te vinden die bij iemand past. Ik beheers die kunst. Als iemand daadwerkelijk verandering wil brengen in zijn of haar situatie, is hij of zij meer dan welkom. In de kern werk ik vanuit leegte. Pas dan ontstaat er een ruimte voor de cliënt om zich te laten zien. De ingang wordt dan vanzelf zichtbaar.”